Om eCLASS

eCLASS er et dansk forlag og digital læringsplatform, hvor vi tilbyder lærebøger, kompendier samt eksamensforberedende videoer indenfor de naturvidenskabelige fag på ungdomsuddannelserne (STX, HHX, HTX og HF) samt til universitetet. eCLASS tilbyder bøger, kurser og videoer indenfor fagene matematik, fysik, kemi og biologi/bioteknologi og til studerende i medicin, jura og CBS. Vores forfattere og undervisere er blevet set mere end 7 millioner gange på YouTube, ligesom vi kun udvælger de dygtigste og mest pædagogiske forfattere og undervisere til at formidle. 

Formålet med at stifte eCLASS er at hjælpe de studerende på ungdomsuddannelserne med at få en højere karakter, så de kan komme ind på deres drømmeuddannelser. Ligeledes hjælper vi også studerende på universitetet, hvor vores fokus er på jura, medicin og CBS. Således er vores lærebøger, kompendier og digitale læringsplatform ikke et alternativ til den undervisning, som de studerende gennemgår på ungdomsuddannelserne, men derimod et supplement til deres daglige undervisning, ligesom vi giver den enkelte studerende et overblik over pensum op til eksamen. 

Vores lærebøger, kompendier og videoer tager udgangspunkt i pensum, ligesom de opgaver som de studerende gennemgår er eksamensrelevante opgaver med samme omfang og faglige niveau.